privicy verklaring AVG

Privacy verklaring


Restaurant Kyoto respecteert in onze activiteiten uw privacy. Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom hebben wij soms persoonlijke gegevens nodig om die dienstverlening zo optimaal en veilig mogelijk te laten verlopen. Het beschermen van de veiligheid en privacy van uw persoonlijke gegevens is niet alleen in uw belang maar ook in het belang van Restaurant Kyoto zelf.Restaurant Kyoto volgt hiermee ook de wet- en regelgeving, die eisen stelt aan het gebruik van privacygevoelige informatie. Met de privacyverklaring hopen wij u duidelijk te maken waarom wij bepaalde informatie verzamelen, hoe wij die informatie gebruiken en opslaan en met wie wij die informatie kunnen delen.


Persoonlijke informatie

U kunt onze website bezoeken zonder dat u ons vertelt wie u bent en zonder dat u daarvoor persoonlijke gegevens moet vrijgeven. Als u besluit ons die persoonlijke informatie te willen geven die wij nodig hebben voor het aanvragen van een product, of met u te kunnen corresponderen, garanderen wij dat die informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Beveiliging en kwaliteit van de informatieRestaurant Kyoto streeft ernaar de kwaliteit, vertrouwelijkheid, juistheid en volledigheid van de persoonlijke informatie te bewaken. Wij gebruiken adequate technische en beheersprocedures om de informatie nauwkeurig, actueel en compleet te houden. Aanvragen van klanten voor het aanpassen of verwijderen van persoonlijke informatie worden zo snel mogelijk behandeld. Wanneer u aangeeft dat bepaalde informatie niet mag worden gebruikt als basis voor verder contact, respecteren wij dat. Hierdoor blijft uw privacy gewaarborgd.


Links naar andere sites

De website bevat links naar websites van andere partijen.Restaurant Kyoto draagt geen verantwoording over de vertrouwelijkheid, juistheid en volledigheid van de gegevens op sites van andere partijen.


Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan vindt u op onze contactpagina alle informatie waarmee u contact met ons kunt opnemen. Uiteraard waarderen wij goede suggesties ten zeerste, aarzel niet ons te vertellen op welke punten wij onze service mogelijk kunnen verbeteren.


Restaurant Kyoto behoudt zich het recht voor deze privacyverklaring te allen tijde en zonder kennisgeving vooraf te wijzigen. Elke verandering wordt kenbaar gemaakt op onze website.

Kyoto Japans Eethuis

Afhalen / Restaurant

 

 Sint Antoniusstraat 18

5616 RT Eindhoven

 040-2513588

(reserveren uitsluitend telefonisch)

info@sushi2go.nl

Openingstijden:

restaurant

Ma t/m Zo 17:00 - 22:00

Tijdens de feestdagen zijn

wij gewoon geopend.

 

Sushi2go

Afhalen / Bezorgen

 

Aalsterweg 2

5615 CE Eindhoven

040-2984892 / 0626910000

info@sushi2go.nl 

Openingstijden:

Bezorgen: dagelijks 17:00-21:15

Afhalen: Di t/m Zo 15:00 - 21:30

Tijdens de feestdagen zijn

wij gewoon geopend.

Home         

Privacy verklaring

 

Parkeren is bij beide locaties geen probleem.

 

Ook wifi aanwezig.